Sluoksniuotos tešlos vainikas su varške ir obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sluoksniuotos tešlos vainikas su varške ir obuoliais
Autorius apie receptą: Paprastas ir greitas desertas su obuoliais! Paruošite per 15 minučių ir liks tik iškepti. Paprastas ir greitas desertas su obuoliais! Paruošite per 15 minučių ir liks tik iškepti. Rima, Wise Taste
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
2 vienetai obuolių
250 gramų varškės
80 gramų graikiško jogurto
1 vienetas kiaušinių
40 gramų cukraus
2 šaukštai citrinų sulčių
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
Pabarstymui:
1 šaukštelis malto cinamono
1 šaukštelis rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlą atšildome ir supjaustome trikampiais.
2.
Obuolius supjaustome plonomis riekelėmis.
3.
Varškę sumaišome su jogurtu, 1 kiaušiniu, citrinos sultimis ir cukrumi.
4.
Skardą išklojame kepimo popieriumi ir iš tešlos trikampių suformuojame apskritimą. Sudedame varškės masę, obuolius, apibarstome cinamonu ir tešlos kraštus užlenkiame į vidų.
5.
Aptepimui išplakame kiaušinį ir patepame viršų. Apibarstome cukrumi bei cinamonu.
6.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital