Autorius apie receptą:
Senas, geras ir kiek užmirštas receptas. Pagaminti paprasta, nereikia brangių ingredientų, todėl puikiai tinka, kai norisi pataupyti. Receptą prisiminiau, pamačiusi
Senas, geras ir kiek užmirštas receptas. Pagaminti paprasta, nereikia brangių ingredientų, todėl puikiai tinka, kai norisi pataupyti. Receptą prisiminiau, pamačiusi Audronės puslapyje.
(...daugiau)(...mažiau)
Helena
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų
bulvių
2 vienetai
kiaušinių
2 šaukštai
krakmolo
šiek tiek
druskos
šiek tiek
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves smulkiai sutarkuoti, nusunkti ir palikti skystį, kad nusistovėtų krakmolas.
2.
Vandenį atsargiai nupilti, paliekant iš bulvių išskisyrusį krakmolą, jį išmaišyti su bulvėmis, įmušti kiaušinius, berti druskos, pipirų ir išmaišyti.
3.
Puode užvirinti vandenį, supilti šaltame vandenyje ištirpiną krakmolą, dėti iš bulvių masės suformuotus kukulius ir virti apie 15 minučių. Tiekiau su kepinta šonine.