Vaikystės skonio sriuba su bulvių kukuliukais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Sriuba su bulvių kukuliais kukuliukais
Sriuba su bulvių kukuliais kukuliukais
Sriuba su bulvių kukuliais kukuliukais
Sriuba su bulvių kukuliais kukuliukais
Autorius apie receptą: Šią sriubą pamenu iš vaikystės, ją virdavo mano močiutė. Man ji buvo tobula ir dabar, praėjus visai amžinybei, aš išviriau savo šeimai. Žinokite, vaikai mano net Šią sriubą pamenu iš vaikystės, ją virdavo mano močiutė. Man ji buvo tobula ir dabar, praėjus visai amžinybei, aš išviriau savo šeimai. Žinokite, vaikai mano net pasičepsėdami valgė ir vis prašė: dar, dar, dar... Iš tikro, tai viriau cepelinus ir likus šiek tiek bulvių masės iškart prieš akis iškilo močiutės virta sriuba su bulvių kukuliukais. Tad jeigu ir jums kada atliks bulvių masės - neišmeskite, o išvirkite sriubą. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 litrai sultinio (arba vandens)
250 mililitrų grietinėlės (arba pieno)
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
2 vienetai salierų stiebų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį džiovintų žolelių mišinio
šiek tiek aliejaus
Kukuliams:
500 gramų bulvių
300 gramų bulvių (virtų)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kukuliams nevirtas bulves sutarkuokite smulkia tarka, nuspauskite kaip cepelinams. Virtas bulves sugrūskite ir atvėsinkite.
2.
Į dubenį sudėkite nuspaustas bulves, virtas bulves, ir bulvių krakmolą, susidariusį nuspaudus bulves. Berkite druskos ir išminkykite masę.
3.
Daržoves susmulkinkite ir pakepinkite šlakelyje aliejaus, kol suminkštės. Dėkite į puodą, kuriame virsite sriubą ir daržoves užpilkite sultiniu arba vandeniu, užvirkite.
4.
Iš bulvių masės darykite kukuliukus ir dėkite į sriubą virti. Kai kukuliukai išvirs, po maždaug 10 minučių, berkite druską, pipirus, džiovintas žoleles ir supilkite grietinėlę. Pavirkite kelias minutes, bet neužvirkite ir išjunkite.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Laura
2023-02-11 12:58
Dar dadejau krakmolo bet vistiek kose gavosi ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital