Vaikystės skonio cukinijų uogienė su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Vaikystės skonio cukinijų uogienė su obuoliais
Vaikystės skonio cukinijų uogienė su obuoliais
Vaikystės skonio cukinijų uogienė su obuoliais
Autorius apie receptą: O taaaip... Cukinijų ir obuolių "naikinimo" metas. Kaip žinia, uogienės ne vien iš uogų verdamos, todėl tai dar vienas puikus būdas skanauti kitokios uogienės. O taaaip... Cukinijų ir obuolių "naikinimo" metas. Kaip žinia, uogienės ne vien iš uogų verdamos, todėl tai dar vienas puikus būdas skanauti kitokios uogienės. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 vienetų obuolių (vidutinio dydžio)
0.5 vieneto cukinijų (didelės)
500 gramų cukraus
šiek tiek citrinos rūgšties (arba citrinų sulčių)
šiek tiek cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Viskas itin paprasta - obuolius išdarinėjame ir supjaustome, sluoksniuojame su cukrumi ir paliekame pastovėti parai.
2.
Pastovėjusius obuolius verdame ant nedidelės ugnies, kol obuoliai apvirs. Tuomet sudedame išdarinėtą, nuluptą ir per burokinę tarką sutarkuotą cukiniją. Verdame, vis pamaišydami, kol uogienė pradeda tirštėti. Pagal skonį beriame citrinos rūgšties, pagardiname cinamonu.
3.
Viską sumalame elektriniu trintuvu. Jei viskas iš anksto bus supjaustyta vienodais gabalėliais ar sutarkuota burokine tarka, galima ir netrinti. Viską sudedame į pasterizuotus stiklainius. Saugoti vėsiai. Skanauju užbėrus mėtos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital