Vaflių tortas

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Vaflių tortas
Vaflių tortas
Vaflių tortas
Vaflių tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 pakuotės vaflių
300 g juodojo šokolado
150 g sviesto
0,5 stiklinės pieno
200 g vanilės chalvos
3 v. š. cukraus
1 - 2 v. š. brendžio
Rieutų, viršui pabarstyti
PARUOŠIMO BŪDAS:

Šokoladą smulkiai sulaužykite, vanilės chalvą sutrupinkite, sviestą supjaustykite gabaliukais. Į puodą supilkite pieną ir sudėkite sviestą. Kaitinkite, kol sviestas pradės tirpti.

Tada sudėkite laužytą šokolądą, sutrupintą chalvą ir kaitinkite ant mažos ugnies, nuolat maišant, kol gausis vienalytė masė. Baigiant, pilti brendžio ir dar šiek tiek pakaitinti.

Masei kiek ataušus, pertepti vaflių lakštus, gražiai aptepti viršų, pabarstyti smulkintais ir skrudintais riešutais.

Tortuką padėti į šaldytuvą sustingti.

Jeigu darant pertepimą masė pernelyg sukietėją, ją galite vis pakaitint ir toliau tepti.
 

Skanaus!

 

AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital