Vaflinis pyragas

AUTORIUS:
Irena-anirtic
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vaflinis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
8 vienetai vaflių (lakštai)
2 skardinės kondensuoto pieno, saldinto
200 gramų sviesto
200 gramų slyvų (džiovintos)
200 gramų riešutų (įvairūs)
80 gramų brendžio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kondensuotą pieną įdėti į puodą su vandeniu ir virti 1,5 val.(galima naudoti kremą ,,Rududu'',nereikės virti).
2.
Slyvas susmulkinti ir užpilti brendžiu,palaikyti 2 val. kad įsigertų.
3.
Riešutus susmulkinti.
4.
Ruošti krema;į sukamą sviestą dėti po šaukstą virto kondencuoto pieno(arba rududu),sudėti slyvas išmirkytas brendyje,susmulkintus riešutus ir viską gerai išmaišyti.
5.
Vaflių lakštus pertepti kremu(storai netepti nes gali būti per riebu).Palaikyti per naktį paslėgus. Ryte viršų aplieti šokoladu.
AUTORIUS: Irena-anirtic
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital