Vafliai su rududu ir maskarponės pertepimu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Vafliai su rududu ir maskarponės pertepimu
Autorius apie receptą: Kartais desertas gali būti ir toks, visai paprastas, bet ne prastas. Vaikystėje vaflius tepdavome uogiene ir būdavo pasakiškai skanu. Šiandien siūlau prisiminti vaikystės Kartais desertas gali būti ir toks, visai paprastas, bet ne prastas. Vaikystėje vaflius tepdavome uogiene ir būdavo pasakiškai skanu. Šiandien siūlau prisiminti vaikystės vaflius, bet šiek tiek kitaip. Vafliai su rududu ir maskarponės pertepimu. Užtruksite apie 10 min + laikas lakštams sudrėkti. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų maskarponės sūrio
397 gramai karamelizuoto kondensuoto pieno (standartinė skardinė)
150 gramų vaflių lakštų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kambario temperatūros karamelizuotą kondensuotą pieną išplakame su maskarpone iki vientisos masės.
2.
Lakštus tepame karameline sūrio mase. Sluoksniuojame visus lakštus, kol baigsis jie ir sūrio masė.
3.
Paliekame šaldytuve per naktį pastovėti ir lakštams sudrėkti. Supjaustome gabalėliais.
4.
Aš puošiau tirpinto šokolado ornamentais ir pabarstukais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital