Vafliai su kokosiniu kondensuoto pieno kremu

AUTORIUS:
Nijolė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Vafliai su kokosiniu kondensuoto pieno kremu
Autorius apie receptą: Anksčiau panašūs pertepti vafliai buvo gana populiarūs, tad šiuo šventiniu laikotarpiu yra puikus metas juos prisiminti. Net jei neturite visiškai laiko, tikrai jo atrasite Anksčiau panašūs pertepti vafliai buvo gana populiarūs, tad šiuo šventiniu laikotarpiu yra puikus metas juos prisiminti. Net jei neturite visiškai laiko, tikrai jo atrasite šiems vafliams, nes kremui suplakti ir vaflius juo pertepti prireiks vos dešimties minučių. (...daugiau) Nijolė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų kondensuoto pieno, saldinto (kambario temperatūros)
200 gramų vaflių lakštų
200 gramų sviesto (minkšto)
40 gramų kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kambario temperatūros kondensuotą pieną ir minkštą sviestą dubenyje išplakti iki vientisos masės. Į kremą įmaišyti kokoso drožles.
2.
Kremu tepti vaflį, ant jo dėti antrą vaflį, truputį paspausti, vėl tepti kremo ir t.t., kol baigsis vafliai ir kremas. Vaflių "aukštų" galite dėti kiek norite, bet nedarykite labai aukštų, kad vėliau būtų patogu pjaustyti ir valgyti.
3.
Perteptus vaflius įvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą kelioms valandoms, geriausiai - pernakt.
4.
Prieš patiekiant supjaustyti kvadratėliais.
AUTORIUS: Nijolė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital