Vafliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Vafliai
Autorius apie receptą: Šiandien vafliai - stori, purūs ir pasipūtę. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepiau 16 vaflių. Šiandien vafliai - stori, purūs ir pasipūtę. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepiau 16 vaflių. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 mililitrų kvietinių miltų
250 mililitrų pieno
3 vienetai kiaušinių
75 mililitrai cukraus
40 gramų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sviestą ištirpiname.
2.
Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų.
3.
Trynius išsukame su cukrumi, druska. Supilame tirpintą sviestą, pieną. Masę gerai išmaišome. Įsijojame miltus su kepimo milteliais.
4.
Baltymus išplakame iki standžių putų. Šaukštu įmaišome į tešlą.
5.
Įkaitiname elektrinę vaflinę ir kepame vaflius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital