Autorius apie receptą:
Šiandien vafliai - stori, purūs ir pasipūtę. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepiau 16 vaflių.
Šiandien vafliai - stori, purūs ir pasipūtę. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepiau 16 vaflių.
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 mililitrų
kvietinių miltų
250 mililitrų
pieno
3 vienetai
kiaušinių
75 mililitrai
cukraus
40 gramų
sviesto
1 šaukštelis
kepimo miltelių
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sviestą ištirpiname.
2.
Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų.
3.
Trynius išsukame su cukrumi, druska. Supilame tirpintą sviestą, pieną. Masę gerai išmaišome. Įsijojame miltus su kepimo milteliais.
4.
Baltymus išplakame iki standžių putų. Šaukštu įmaišome į tešlą.