Nostalgiški trapūs vafliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Senoviški trapūs vafliai
Senoviški trapūs vafliai
Senoviški trapūs vafliai
Senoviški trapūs vafliai
Autorius apie receptą: Desertas prie popietės arbatėlės ar kavos, liepų, gluosnių, beržų ar kitų lieknakamienių - storakamienių lapuočių pavėsyje... Desertas prie popietės arbatėlės ar kavos, liepų, gluosnių, beržų ar kitų lieknakamienių - storakamienių lapuočių pavėsyje... Loreta, Kartą virtuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
6 vienetai kiaušinių
240 gramų miltų
150 gramų sviesto
150 gramų cukraus
6 šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Cukrų sumaišome/sutriname su sviestu iki purumo. Mušame 1 kiaušinį ir dedame truputį miltų, išmaišome. Dedame 1 kiaušinį, truputį miltų, maišome. Kol sudedame visus kiaušinius ir suberiame visus miltus. Tuomet sudedame grietinę ir jau paskutinį kartą išmaišome.
2.
Kepame toje tikrojoje vaflinėje.
3.
Būkite pasiruošę pirštų galiukų nusvilimui - juos labai karštus skubiai susukame į vamzdelius.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
hm
2018-06-25 13:07
o tai sviesta tirpinti reikia? ATSAKYTI
Julija
2018-06-26 14:40
Nereikia, pakanka, kad minkštas būtų - kambario temperatūros. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis