Užkeptos tortilijos su mėsyte ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Užkeptos tortilijos
Užkeptos tortilijos
Užkeptos tortilijos
Autorius apie receptą: Tortilijų panaudojimo būdai yra labai įvairūs, t.y. nuo kebabų, picų, kesadilijų, įvairių suktinukų ir t.t. Užkeptas tortilijas galite valgyti, kaip karštąjį Tortilijų panaudojimo būdai yra labai įvairūs, t.y. nuo kebabų, picų, kesadilijų, įvairių suktinukų ir t.t. Užkeptas tortilijas galite valgyti, kaip karštąjį patiekalą, o atvėsus patiekti, kaip užkandį. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai tortilijų (naudojau 25 cm skersmens)
300 gramų vištienos (keptos)
250 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas svogūnų
1 šlakelis aliejaus
3 šaukštai pomidorų padažo
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti.
2.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, suberti į keptuvę. Apkepti kelias minutes iki kol šiek tiek suminkštės.
3.
Papriką supjaustyti smulkiais šiaudeliais, suberti į keptuvę su svogūnu.
4.
Vištieną susmulkinti kubeliais, suberti į keptuvę su daržovėmis, įdėti pomidorų padažo, pabarstyti druska, pipirais, aitriosios paprikos milteliais, gerai išmaišyti ir dar kelias minutes pakepti. Atidėti atvėsti.
5.
Ant kiekvienos tortilijos dėti paruošto įdaro, pabarstyti sūriu, suvynioti tortiliją ir dėti į kepimo formą susukimu į apačią, kad kepant neiširtų. Pabarstyti likusiu sūriu.
6.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūroje 15 - 20 minučių iki kol sūris ištirps ir gražiai apskrus.
Patarimai:
Įdarui naudojau anksčiau keptą vištą. Jei visko nesuvalgote iš karto, tuomet nuimkite mėsą nuo kaulų, supjaustykite ir užšaldykite porcijomis, kurias vėliau galite naudoti apkepams, įdarams, troškiniams, picoms, sumuštiniams ir t.t.
Kad įdarą paskirstytumėte vienodai, pirmiausiai išdėliokite visas tortilijas ir tuomet dėliokite įdarą.
Keptą vištieną galite keisti mėgstama mėsa, kaip pvz.: keptu faršu, jautiena, kumpeliu, dešrelėmis ir pan. Arba tiesiog išsikepti šviežiai vištienos krūtinėlės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital