Užkepti pusryčių sumuštiniai

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Užkepti pusryčių sumuštiniai
Užkepti pusryčių sumuštiniai
Autorius apie receptą: Šiek tiek kitokie karšti sumuštiniai - užkepti orkaitėje. Labai gardūs, sotūs ir nesudėtingai paruošiami. Šiek tiek kitokie karšti sumuštiniai - užkepti orkaitėje. Labai gardūs, sotūs ir nesudėtingai paruošiami. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai kiaušinių
7 riekės šviesios forminės duonos (skrudinimui)
100 gramų tepamo sūrelio
100 mililitrų pieno
4 riekės sūrio (plonų)
4 riekės kumpio (plonų)
50 gramų tepama dešra (naudojome Nduja)
1 pundelis svogūnų laiškų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Dubenyje išplakti pieną su kiaušiniais ir druska.
2.
Nupjauti duonos plutas.
3.
Ant keturių duonos riekių tepti sūrį, tepamą dešrą.
4.
Ant kitų trijų riekių tepti sūrį, ant jo dėti kumpį ir sūrį.
5.
Duonos riekes susukti į tūbeles ir sudėti į kepimo indą. Užpilti pieno ir kiaušinių plakinį.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių.
7.
Prieš tiekiant pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital