Užkepti lietinių blynų krepšeliai su vištiena ir padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lietinių blynų krepšeliai su vištiena orkaitėje
Lietinių blynų krepšeliai su vištiena orkaitėje
Lietinių blynų krepšeliai su vištiena orkaitėje
Lietinių blynų krepšeliai su vištiena orkaitėje
Lietinių blynų krepšeliai su vištiena orkaitėje
Lietinių blynų krepšeliai su vištiena orkaitėje
Lietinių blynų krepšeliai su vištiena orkaitėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
2 stiklinės pieno
1 stiklinė miltų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
1 vienetas vištienos krūtinėlės (virtos)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
0.5 vieneto paprikos
2 šaukštai majonezo
Padažui:
400 mililitrų pieno
1 vienetas saldžiosios paprikos
50 gramų sviesto
1 šaukštas miltų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius gerai išplakame su druska, supilame pieną ir išplakame elektriniu plakikliu. Suberiame persijotus miltus, gerai išmaišome, supilame aliejų ir dar kartą išplakame plakikliu.
2.
Kepame lietinius blynus įkaitintoj keptuvėj ant nedidelės ugnies.
3.
Įdarui į keptuvę su trupučiu sviesto suberiame sutarkuotą morką, kubeliais supjaustytą papriką, smulkintą svogūną ir pakepiname. Pakepiname apie 7 minutes, įdedame majonezą, gerai išmaišome, pakepiname dar pora minučių ir atvėsiname.
4.
Sudedame smulkintą krūtinėlę, viską gerai išmaišome, dedame ant lietinių ir juos formuojame į krepšelius. Aš juos sutvirtinau mediniais pagaliukais.
5.
Stiklinį indą sutepame aliejumi, išdėliojame lietinius su įdaru ir dedame į 200 C laipsnių orkaitę, kepame, kol gražiai apskrus, apie 15 - 20 minučių.
6.
Padažui puode ar keptuvėje išlydome sviestą, pilame pieną, sudedame kubeliais pjaustytą saldžiąją papriką, paverdame apie 5 minutes. Įdedame šaukštą miltų, viską labai gerai išmaišome. Verdame ant labai mažos ugnies, pagardiname druska ir pipirais. Paliekame po dangčiu 3-5 minutėm.
7.
Patiekiame blynelius su padažu. Patiekiant iš blynų išimti medinius pagaliukus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital