Užkepti kiaulienos sprandinės kepsniai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Užkepti kiaulienos sprandinės kepsniai
Užkepti kiaulienos sprandinės kepsniai
Užkepti kiaulienos sprandinės kepsniai
Užkepti kiaulienos sprandinės kepsniai
Užkepti kiaulienos sprandinės kepsniai
Autorius apie receptą: Sotūs, sultingi ir labai skanūs kepsneliai, kuriems sunku atsispirti. Labai skanu tiekti su makaronais ir mėgstamomis daržovėmis. Sotūs, sultingi ir labai skanūs kepsneliai, kuriems sunku atsispirti. Labai skanu tiekti su makaronais ir mėgstamomis daržovėmis. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
0.5 kilogramo kiaulienos sprandinės
50 mililitrų vandens
1 šaukštelis paprikos miltelių
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio kario
pagal skonį pipirų
pagal skonį lauro lapų
Viršui:
50 gramų fermentinio sūrio (apytikriai)
20 vienetų kelmučių (konservuotų)
10 vienetų alyvuogių (apytikriai)
5 vienetai vyšninių pomidorų
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 žiupsnelis džiovinto raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos sprandinę supjaustyti apie 1 cm storio pjausniais, sudėti į dubenį, užpilti vandeniu, berti paprikos miltelius, druską ir karį, paminkyti rankomis. Tuomet berti pipirus, lauro lapus, permaišyti ir palikti pasimarinuoti 1 valandai.
2.
Kai mėsa pasimarinuos, nuimti lauro lapus, pipirus.
3.
Kepimo formą ištiesti folija, sudėti kepsnius ir kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 - 15 minučių. Iškepusius kepsnius ištraukti iš orkaitės.
4.
Sūrį, pomidorus, alyvuoges supjaustyti griežinėliais. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
5.
Ant kepsnių viršaus dėti sūrį, alyvuoges, grybus, svogūną ir pomidorus, berti raudonėlį.
6.
Paruoštus kepsnius dėti atgal į įkaitintą iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti dar 10 minučių, iki kol išsilydys sūris.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital