Užkepti karbonadai su morkomis ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Užkepti karbonadai su morkomis ir sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų kiaulienos nugarinės
500 mililitrų obuolių sidro
50 gramų sūrio
1 vienetas morkų
1 saujelė džiovintų slyvų
4 šaukštai džiūvėsėlių
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaulieną supjaustome, išmušame ir pamarinuojame - išmuštą mėsą užpilame obuoliu sidru ir palaikome 4 valandas.
2.
Išėmus nusausiname, pagardiname druska, pipirais, aptepame trintu česnaku ir alyvuogių aliejumi. Apvoliojame džiūvesėliuose ir kepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol gražiai apskrus.
3.
Apkeptus karbonadus sudedame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus dedame šaukštą tarkuotų morkų, po dvi pjaustytas džiovintas slyvas, apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital