Užkepti kalakutienos kepsniai su morkomis ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Užkepti kalakutienos kepsniai su morkomis ir sūriu
Autorius apie receptą: Šie kepsniai mums labai patiko, nors darydama galvojau, ar bus skanu. Vėl sunaudojau likučius iš šaldytuvo. O patiekalas buvo iš ties puikus. Garnyrą galite pasirinkti pagal savo Šie kepsniai mums labai patiko, nors darydama galvojau, ar bus skanu. Vėl sunaudojau likučius iš šaldytuvo. O patiekalas buvo iš ties puikus. Garnyrą galite pasirinkti pagal savo skonį. Ingredientų kiekius galite reguliuoti pagal savo skonį. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų kalakutienos filė (apytikriai)
1 vienetas morkų
2 vienetai marinuotų agurkų
200 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
1 vienetas svogūnų
1 pundelis žalumynų
3 šaukštai grietinės
1 šaukštelis garstyčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Filę supjaustyti į 4 kepsnelius. Kepsnelius lengvai pamušti, pabarstyti druska, pipirais ir palikti pastovėti.
2.
Morkas sutarkuoti, svogūną supjaustyti, agurkus supjaustyti šiaudeliais, žalumynus susmulkinti.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, suberti morkas, svogūną ir apkepti kelias minutes iki kol suminkštės, tuomet suberti agurkus, žalumynus ir dar pakepti porą minučių. Atidėti iki kol šiek tiek atvės.
4.
Į kitą keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti kepsnius ir ant stiprios ugnies pakepti porą minučių iš abiejų pusių.
5.
Į dubenėlį dėti garstyčias, grietinę ir sumaišyti.
6.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti kepsnius, kiekvieną kepsnį aptepti garstyčių ir grietinės mišiniu, išdėlioti apkeptas daržoves, o viršų pabarstyti sūriu.
7.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 - 25 minutes.
8.
Patiekti su norimu garnyru, mes valgėme su marinuotais burokėliais ir virtais ryžiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital