Užkepta žuvis su konjako padažu

AUTORIUS:
Čiop Čiop kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Užkepta žuvis su konjako padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 žuvis (mėgstama)
Druska
Juodieji pipirai
2-3 skiltelės česnako
100 g šalotinių svogūnų
50 ml konjako
30 g sviesto
100 ml grietinėlės
1 žiupsnelis ciberžolės
Žalumynai, švieži (pagal skonį)
1 citrina
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasirinktą žuvį išdarinėkite ir gerai nuplaukite.
Nusausinę gerai įtrinkite smulkintu česnaku, druska ir pipirais. Jei turite laiko marinuokite apie 1 valandą.
Po to kepkite žuvį griliuje arba orkaitėje (180 laipsnių 1h).
Pakepinkite smulkiai pjaustytus šalotinius svogūnus svieste, užpilkite juos konjaku ir padeginkite. Palaukite, kol baigs liepsnoti. Alkoholis kaitinamas išgaruoja ir lieka nuostabus aromatas.
Pilkite grietinėlę, berkite ciberžolės, druskos, juodųjų pipirų.
Patiekite ant neįprastos medinės ar molinės lėkštės, puošdami šviežiomis žolelėmis ar citrina.
AUTORIUS: Čiop Čiop kursai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital