Užkepta šilkinė tarkuotų bulvių košė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Užkepta šilkinė tarkuotų bulvių košė
Autorius apie receptą: Net ašarą nubraukiau... Tamsiais žiemos vakarais, kai traškėdavo kūrenamas kaime pečius, močiutė virdavo ir užkepdavo šią košę. Kokie šilti prisminimai... Taip, ją Net ašarą nubraukiau... Tamsiais žiemos vakarais, kai traškėdavo kūrenamas kaime pečius, močiutė virdavo ir užkepdavo šią košę. Kokie šilti prisminimai... Taip, ją vadindavo šilkine koše. (...daugiau) Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo bulvių
1 litras pieno
300 gramų rūkytų lašinių (arba rūkytos vištienos)
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bulves nuskusti, sutarkuoti smulkia bulvių tarka, įtarkuoti svogūną ir česnaką, pagardinti druska, pipirais ir išmaišyti.
2.
Užvirinti pieną, jį supilti į bulvių tarkius. Gerai išmaišyti, sudėti pjaustytus lašinukus ar vištieną.
3.
Visą masę supilti į puodą, skirtą kepti orkaitėje, jį uždengti dangčiu. Dėti į 200 C laipsnių orkaitę ir kepti 1 valandą. Iškepusią košę pagardinti grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital