Užkepta menkė

AUTORIUS:
Lukrecija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Užkepta menkė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 bulvės
1 kg menkės filė
3 morkos
3 svogūnai
500 g grybų
Kvietiniai miltai
500 g grietinės
Druska
Juodieji pipirai
Žuvies prieskoniai
Aliejus
Pomidorų padažas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves išverdame su lupenomis ir nulupame. Menkės filė apvoliojame miltuose, iškepame ir dedame į šalį. Pakepiname stambiai supjaustus svogūnus bei morkas, tuomet troškiname kartu su pjaustytais grybais apie 10 min. Tuomet belieka į didelį molinį indą įpilti truputį aliejaus, sudėti bulves, ant jų - keptą menkę bei keptuvėje esantį troškinį. Viską apipylę padažu, pasigamintu iš grietinės, trupučio šilto vandens bei prieskonių, šauname į 200 C orkaitę valandai, pusantros. Pagardiname pomidorupadažu kai iškepa.
AUTORIUS: Lukrecija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital