Soti grikių ir vištienos užkepėlė su sūriu

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Grikių užkepėlė su vištiena
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai labai skani. Galima ją daryti ir be sūrio, o tiesiog vietoje jo uždėti ant viršaus po gabalėlį sviesto ar užtepti šiek tiek majonezo. Labai labai skani. Galima ją daryti ir be sūrio, o tiesiog vietoje jo uždėti ant viršaus po gabalėlį sviesto ar užtepti šiek tiek majonezo. Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g vištienos (tinka ir kiauliena)
200 g grikių
4 šaukštai grietinės
100 g sūrio
česnakinės druskos
prieskonių paukštienai
šaukštelis garstyčių (naudojau dijon)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną supjaustome kąsnio dydžio gabaliukais ir apkepame aliejuje. Pagardiname druska, pipirais ir mėgiamais paukštienos prieskoniais.
Į kepimo indelius (galima ir čenachines) paskirstome ant dugno mėsą.
Grikius išverdame pasūdytam vandenyje. Juos paskaniname maltu džiovintu česnaku arba česnakine druska. Dedame grietinės, garstyčių, viską išmaišome ir uždedame ant mėsos.
Dedame indelius į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 10-15 min. Po to ant kiekvieno užkepėlės indelio dedame tarkuoto sūrio ir dar dedame kelioms minutėms į orkaitę iki sūris išsilydys. Skanaus!
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital