Užkandžių ritinėliai su krevetėmis ir daržovėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Užkandžių ritinėliai su krevetėmis ir daržovėmis
Užkandžių ritinėliai su krevetėmis ir daržovėmis
Užkandžių ritinėliai su krevetėmis ir daržovėmis
Autorius apie receptą: Puikus ir naujas užkandis mano virtuvėje. Senai vis dairiausi ir norėjau pagaminti "spring rolls", tik vis atidėliodavau, nes maniau, kad tai užima daug laiko ir sunkiai pagaminama, Puikus ir naujas užkandis mano virtuvėje. Senai vis dairiausi ir norėjau pagaminti "spring rolls", tik vis atidėliodavau, nes maniau, kad tai užima daug laiko ir sunkiai pagaminama, bet tikrai klydau. Dabar dažniau šie užkandžių ritinėliai puikuosis ant mano stalo. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų krevečių be kevalo (32 vnt.)
2 vienetai morkų
2 vienetai agurkų
8 lapai ryžių popieriaus
1 sauja ryžių makaronų
1 saujelė gražgarsčių
1 žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų (šviežiai)
pagal skonį druskos
pagal poreikį saldžiarūgščio padažo
pagal poreikį teriyaki padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ryžių makaronus užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame 15 min pastovėti.
2.
Agurkus ir morkas supjaustome plonais šiaudeliais.
3.
Po vieną ryžių lapą merkiame į vandenį, kol suminkštės. Maždaug 1 minutei. Nusausiname popieriniais rankšluosčiais. Dedame ant medinės lentos. Ant krašto apačioje dėliojame krevetes. Aš dėjau po 4 vienam suktinukui. Ant viršaus dedame agurkų ir morkų šiaudelius, ryžių makaronus, gražgarsčių lapelius. Pabarstome druska, šviežiai grūstais pipirais. Lankstome užkandį. Pirmiausia užlenkiame šoninius kraštus. Tada nuo apačios sukame suktinuką iki viršaus. Taip paruošiame visus užkandžius. Sudedame ant lėkštės arba medinės lentelės. Stengiamės, kad ritinėliai vienas kito neliestų, nes gali sulipti.
4.
Patiekiame su saldžiarūgščiu ir teriyaki padažais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital