Užkandžių krepšeliai su avokadu ir lašiša

AUTORIUS:
Elžbieta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 4
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Užkandžių krepšeliai su avokadu ir lašiša
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų rūkytos lašišos filė
1 vienetas avokadų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
2 skiltelės česnako
šiek tiek citrinų sulčių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Pagrindui:
200 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Pirmiausia dariau krepšelius: atitirpintą  tešlą kočiojau ir supjausčiau nedideliais kvadratais, kuriuos įdėjau į keksiukų formas ir ant viršaus pabarsčiau pupelių (kad nepakiltų). Kepiau iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių.
2.
Kol kepė krepšeliai, avokadą, lašišą, svogūną supjausčiau mažais kubeliais. Pagardinau pipiriais, krapais, citrinos sultimis, įspaudžiau česnako skilteles. Viską išmaišiau. Masę sudėjau į krepšelius ir patiekiau. Skanaus!
AUTORIUS: Elžbieta
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Rita
2017-03-17 20:29
isbandziau, labai skanu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital