Užkandžių krepšeliai su avokadais ir ikrais

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Užkandžių krepšeliai su avokadais ir ikrais
Autorius apie receptą: Skanios ir labai greitai pagaminamos užkandėlės, kurios visada papuošia švenčių stalą. Skanios ir labai greitai pagaminamos užkandėlės, kurios visada papuošia švenčių stalą. Julija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 pakelis krepšelių (arba šaukštelių)
1 vienetas avokadų (prinokę)
1 vienetas pomidorų (nedidelio)
šiek tiek citrinų sulčių
1 skardinė juodųjų ikrų (nedidelės)
1 skardinė raudonieji ikrai (nedidelės)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avokadą nulupkite, išimkite kauliuką
2.
Pomidorą įpjaukite viršuje ir apačioje kryželiu, užpilkite verdančiu vandeniu kad pomidorą apsemtų, palaikykite minutę. Tada vandenį nulupkite ir pomidorą nulupkite. Perpjaukite pomidorą ketvirčiais, išpjaukite kotelį ir sėklytes.
3.
Avokadą ir pomidorą sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Įlanšinkite kelis lašus citrinos sulčių, pagardinkite druska bei pipirais ir išmaišykite.
4.
Masę sudėti į užkandžių krepšelius, papuošti ikrais.
AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital