Užkandis su šviežiais pievagrybiais

AUTORIUS:
Biržų duona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Užkandis su šviežiais pievagrybiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 riekelės kvietinės „Virtuvės mitų griovėjų“ duonos
2-3 pievagrybiai
2 šaukšteliai sviesto
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
keli šviežio čiobrelio lapeliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant kvietinės duonos užtepkite sviesto ir uždėkite plonomis riekelėmis supjaustytų pievagrybių, apšlakstykite pievagrybius aliejumi, papipirinkite ir pasūdykite. Palaikykite sumuštinį kelias minutes kambario temperatūroje, kol pievagrybių galiukai pradės riestis į viršų. Prieš patiekdami galite papuošti čiobrelio lapeliais.   Recepto autorius: Virtuvės mitų griovėjai
AUTORIUS: Biržų duona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital