Užkandinis vištienos tortas

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Užkandinis vištienos tortas
Užkandinis vištienos tortas
Užkandinis vištienos tortas
Užkandinis vištienos tortas
Užkandinis vištienos tortas
Užkandinis vištienos tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 Napaleono lakštų, arba keptos tešlos lakštai
400 g višties krūtinėlės, virtos
Padažui:
200 g majonezo
100 g grietinėlės
150 g kečupo
4 - 5 skiltelių česnako
Žalumynų (krapų, petražilių)
 Druskos
 Pipirų
Papuošimui:
Daržovių
 
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gaminam padažą: visus padažui reikalingus ingredientus sumaišome ir pagardiname česnakais, pipirais bei druska pagal skonį (nepamirškite, kad lakštai nėra sūrus, tai padažas turėtų būti kiek sūresnis). Imam metalinę atidaromą formą. Pradedam sluoksniuoti mūsų užkandinį tortą: 1. Dedam vieną kapotos tešlos lakštą. 2. Sutepam padažu (1/3 viso padažo). 3. Dedam viena dalį vištienos. 4. Dedam antrą kapotos tešlos lakštą. 5. Sutepam padažu (1/3 viso padažo). 6. Dedam antrą vištienos dalį. 7. Dedam trečią kapotos tešlos lakštą. 8. Sutepam padažu (1/3 viso padažo). 10. Išlyginame padažą bei apibarstome džiuvėsėliais arba tarkuotu sūrių arba sezamo sėklomis. Formą uždengiame maistine plėvele bei dedam į šaldytuvą (geriausiai per naktį). Kitą dieną atidarome formą, išimam tortą, dedam į lėkštę ir papuošiame. Skanaus.
AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital