Užkandinis sluoksniuotos tešlos tortas su rūkyta lašiša

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Sluoksniuotos tešlos tortas su rūkyta lašiša
Sluoksniuotos tešlos tortas su rūkyta lašiša
Sluoksniuotos tešlos tortas su rūkyta lašiša
Sluoksniuotos tešlos tortas su rūkyta lašiša
Autorius apie receptą: Turėjau nemažai lašišos, tai išbandžiau tokį užkandį. Lašišą sublenderiavau, nes taip lengviau atpjauti. Turėjau nemažai lašišos, tai išbandžiau tokį užkandį. Lašišą sublenderiavau, nes taip lengviau atpjauti. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
750 gramų mielinės sluoksniuotos tešlos
400 gramų rūkytos lašišos filė
400 gramų tepamo varškės sūrelio
100 gramų ikrų
šiek tiek majonezo
šiek tiek krapų
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek salotų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlą plonai iškočiokite (tešla turi atšilti iki kambario temperatūros) ir išpjaukite 4 vnt. kvadratinius 21 cm skersmens lakštus.
2.
Kepkite 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min, kol gražiai pagels. Tešlos nuopjovas taip pat iškepkite (bus trupiniams).
3.
Lašišą sublenderiuokite, sumaišykite su tepamu varškės sūriu (200 g), smulkintais krapais ir 1 šaukštu majonezo.
4.
Kita dalį, tepamą varškės sūrį (200 g) sumaišykite su ikrais.
5.
Imkite vieną lakštą ir tepkite ant jo pusę lašišos-sūrio masės (kitą pusę atidėkite pertepti kitam lakštui). Tuomet ant viršaus dėkite antrą lakštą ir tepkite ant jo pusę ikrų-sūrio masės (kitą pusę atidėkite pertepti kitam lakštui), užberkite smulkintų salotų lapų ir ant viršaus išspauskite majonezo. Ant viršaus dėkite trečią lakštą ir tepkite ant jo lašišos-sūrio masę, pabarstykite smulkintų svogūnų laiškų ir ant viršaus išspauskite majonezo. Ant viršaus dėkite ketvirtą lakštą, lengvai ranka paspauskite, tepkite ant jo ikrų-sūrio masę.
6.
Pyrago šonus aptepkite majonezu ir pabarstykite sluoksniuotos tešlos trupiniais. Suteptą pyragą laikykite šaldytuve per naktį. Reikia, kad suminkštėtų sluoksniai ir susigulėtų įdaras. Prieš tiekdami papuoškite. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital