Užkandinis Napoleonas su lašiša

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Užkandinis Napoleonas su lašiša
Užkandinis Napoleonas su lašiša
Užkandinis Napoleonas su lašiša
Autorius apie receptą: Sotus ir labai skanus užkandinis tortas. Sotus ir labai skanus užkandinis tortas. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
2.5 stiklinės miltų
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 vienetas kiaušinių
50 mililitrų vandens
0.5 šaukšto acto
1 žiupsnelis druskos
Pertepimui:
300 gramų majonezo
200 gramų lašišos ir anakardžių užtepėlės
3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
200 gramų tepamo sūrelio
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 pundelis špinatų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kambario temperatūros, minkštą sviesą sutrinti su kiaušiniu, įberti druskos, įpilti acto, vandens, viską gerai sumaišyti.
2.
Į sumaišytą masę suberti persijotus miltus ir užminkyti tešlą.
3.
Tešlą įdėti į šaldytuvą 1 valandai.
4.
Kai tešla pašals, ją išimti iš šaldytuvo ir padalinti į lygias 8 dalis.
5.
Kiekvieną tešlos gabaliuką iškočioti, pabadyti šakute.
6.
Įkaitinti orkaitę iki 220 laipsnių ir kepti lakštus apytiksliai po 6 minutes.
7.
Indelyje sumaišyti majonezą su tepamu sūreliu.
8.
Kitame indelyje sumaišyti lašišos užtepėlę su apytiksliai 2 valgomaisiais šaukštais pasigaminto majonezo ir sūrelio mišinio.
9.
Kietai išvirti kiaušinius, juos atvėsinti ir sutarkuoti arba smulkiai sukapoti. Susmulkintus kiaušinius sumaišyti su 2 valgomaisiais šaukštais pasigaminto majonezo ir sūrelio mišinio.
10.
Špinatus smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su apytiksliai 2 valgomaisiais šaukštais pasigaminto majonezo ir sūrelio mišinio.
11.
Morką smulkiai sutarkuoti, svogūną susmulkinti ir pakepti įkaitintoje keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus.
12.
Kai morka ir svogūnas pakeps, juos sudėti į dubenį ir trintuvo pagalba sutrinti, įmaišyti apie 2 valgomuosius šaukštus pasigaminto majonezo ir sūrelio mišinio.
13.
Ant lakšto tepti pusę morkų ir svogūnų mišinio sumaišyto su majonezu ir sūreliu, dėti antrą lakštą, tepti pusę majonezo ir sūrelio mišinio su kiaušiniu, vėl dėti lakštą, tepti špinatus sumaišytus su majonezu ir sūreliu, dėti lakštą, tepti mišinį su lašiša ir kartoti tol, kol visi lakštai bus sutepti. Tepimo eiliškumas gali būti skirtingas, tai priklauso nuo fantazijos.
14.
Puošti pagal savo skonį ir tortą palaikyti šaldytuve apie dvi valandas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital