Užkandinis keksas su kumpiu ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Užkandinis keksas su kumpiu ir sūriu
Autorius apie receptą: Aromatinis ir labai skanus. Rekomenduoju išbandyti, nes gaminasi greitai ir iš paprastų produktų. Naudota 24 cm kekso kepimo forma. Aromatinis ir labai skanus. Rekomenduoju išbandyti, nes gaminasi greitai ir iš paprastų produktų. Naudota 24 cm kekso kepimo forma. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
280 gramų kvietinių miltų (žr. patarimus)
250 mililitrų pieno (kambario temperatūros)
160 gramų sūrio (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių (kambario temperatūros)
100 gramų alyvuogių (apytikriai)
40 gramų virto kumpio (apytikriai, žr. patarimus)
1 vienetas dešrelių
30 mililitrų alyvuogių aliejaus
20 gramų sviesto (apytikriai)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 skiltelės česnako
1.5 šaukštelio provanso žolelių (apytikriai)
1 šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, druską ir išplakti. Įpilti pieną, aliejų, išmaišyti. Suberti miltus, kepimo miltelius ir trumpai paplakti.
2.
Alyvuoges supjaustyti griežinėliais ar smulkesniais gabaliukais, 6 - 7 alyvuoges atsidėti viršui. Dešrelę ir kumpį susmulkinti. Sūrį ir česnaką sutarkuoti.
3.
Į dubenį su tešla suberti alyvuoges, dešrelę, kumpį, sūrį, provanso žoleles, česnaką ir išmaišyti.
4.
Kepimo formą (naudojau 24 cm kekso formą) ištiesti kepimo popieriumi, sudėti paruoštą tešlą.
5.
Likusias alyvuoges supjaustyti griežinėliais, sudėti ant tešlos. Pabarstyti šiek tiek provanso žolelėmis.
6.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 - 20 minučių, tuomet viršų aptepti sviestu ir dar pakepti apie 5 minutes. Ar iškepė, patikrinti mediniu iešmeliu - įsmeigus ir ištraukus, jis turi likti švarus.
Patarimai:
Jei naudojate didesnius kiaušinius, miltų berkite daugiau. Jų reikės 300 gramų.
Kumpio reikėtų naudoti apie 80 gramų, bet turėjau mažiau, tad įpjausčiau papildomai dešrelę. Jei turite reikiamą kiekį kumpio, naudokite tik jį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital