Užkandiniai kefyro keksiukai su kumpiu ir daržovėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Užkandiniai kefyro keksiukai su kumpiu ir daržovėmis
Autorius apie receptą: Skanūs keksiukai, kuriuos galite pasiimti į mokyklą, į darbą, iškylą ar kelionę. Be to, kiekvienas juos gali išsikepti pagal savo skonį. Skanūs keksiukai, kuriuos galite pasiimti į mokyklą, į darbą, iškylą ar kelionę. Be to, kiekvienas juos gali išsikepti pagal savo skonį. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
225 gramai miltų
125 gramai kefyro
2 vienetai kiaušinių
80 mililitrų aliejaus
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis druskos (be kaupo)
0.5 šaukštelio cukraus
Įdarui:
200 gramų daržovių
100 gramų virto kumpio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kefyrą sumaišyti su kepimo milteliais. Kiaušinius išplakti su druska ir cukrumi, įpilti aliejų, kefyrą, įsijoti miltus ir gerai išmaišyti. Sudėti pjaustytas daržoves ir kumpį ir darkart išmaišyti.
2.
Kepti silikoninėse keksiukų formelėse 175 C laipsnių orkaitėje apie 25 - 30 minučių.
3.
Jei dėsite šviežių morkų, brokolių ar žiedinių kopūstų, iš pradžių apvirkite juos pasūdytame vandenyje.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital