Užkandinė duonelė su sūriu ir alyvuogėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Užkandinė duonelė su sūriu ir alyvuogėmis
Užkandinė duonelė su sūriu ir alyvuogėmis
Užkandinė duonelė su sūriu ir alyvuogėmis
Autorius apie receptą: Garantuoju, su šiuo alyvuogių pyragu - duonele pelnysite daugybę komplimentų. Jis visiems patinka! Kadangi jame daug sūrio, pyragas lieka labai minkštas ir sultingas, tik Garantuoju, su šiuo alyvuogių pyragu - duonele pelnysite daugybę komplimentų. Jis visiems patinka! Kadangi jame daug sūrio, pyragas lieka labai minkštas ir sultingas, tik leiskite jam gerai atvėsti prieš pjaustant. Dar geriau pyraga pasiruošti net vaišių išvakarėse, tada jis gerai susistovės. Šis skanėstas puikiai tiks ir lengvam gimtadienio paminėjimui draugų būryje prie taurės šampano, ir didesnei šventės puotai.

Kai kepiau pyragą šioms nuotraukoms, aš naudojau kiek ilgesnę kekso formą 30-9cm. Bet iš tiesų tai nėra taip labai svarbu. Aš turiu keletą kekso formelių, o šitą pyragą esu kepusi kone visose, ir visada gaunasi gerai - kartais aukštesnis, kartais žemesnis. Iš akies matosi ar reikia dar pakepti ar ne - jis be problemų gali gana gražiai paruduoti.
(...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 skardinė juodųjų alyvuogių (400 ml dydžio, be kauliukų)
1 skardinė žaliųjų alyvuogių (400 ml dydžio, be kauliukų)
4 vienetai kiaušinių
110 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
100 mililitrų pieno
7 šaukštai miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
šiek tiek druskos
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į kiaurasamtį nupilkite abi alyvuogių skardines, nuvarvinkite skystį, apiberkite dviem šaukštais miltų ir jas truputį pakratykite, kad visos alyvuogės pasidengtų miltais.
2.
Į dubenėlį dėkite likusius miltus, kepimo miltelius, druską ir gerai išmaišykite. Kitame dubenėlyje šakute lengvai išplakite kiaušinius ir viską maišant supilkite į miltus. Supilkite pieną, alyvuogių aliejų, sudėkite sūrį ir alyvuoges, viską gerai išmaišykite ir palikite stovėti kambario temperatūroje apie 2 val.
3.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Tešlą pilkite į kepimo popieriumi išklotą kekso formą. Kepkite apie 35 min.
4.
Viršus turi gražiai paruduoti, bet jei matote kad jis darosi per daug tamsus, jį galite pridengti aliuminio folija. Prieš išimant pyragą iš formos ir pjaustant, leiskite jam visiškai atvėsti kambario temperatūroje.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rasa
2018-05-12 21:18
Labai surus ir be druskos, gal maziau suru suri reiketu rinktis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital