Užkandėlės su tunu šventiniam stalui

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
@Shutterstock
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
15 vienetų krepšelių (arba valgomų šaukštelių)
1 skardinė tuno savo sultyse
2 vienetai kiaušinių (virtų)
50 gramų fermentinio sūrio
1 saujelė krapų (nebūtina, bet tinka)
3 šaukštai majonezo
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Šakute suminkyti tuną ir dėti į dubenėlį. Ten pat dėti smulkiais kubeliais supjaustytus (arba sutarkuotus) virtus kiaušinius, tarkuotą sūrį ir smulkiai supjaustytus krapus. Pagal skonį pagardinti druska bei pipirais ir viską sumaišyti su majonezu.
2.
Paruoštą įdarą dėti į valgomus krepšelius arba šaukštelius. Aš naudojau pirktinius, bet turint laiko, krepšelių galima išsikepti ir naminių :) Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis