Užkandėlės su tunu šventiniam stalui

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
15 vienetų krepšelių (arba valgomų šaukštelių)
1 skardinė tuno savo sultyse
2 vienetai kiaušinių (virtų)
50 gramų fermentinio sūrio
1 saujelė krapų (nebūtina, bet tinka)
3 šaukštai majonezo
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Šakute suminkyti tuną ir dėti į dubenėlį. Ten pat dėti smulkiais kubeliais supjaustytus (arba sutarkuotus) virtus kiaušinius, tarkuotą sūrį ir smulkiai supjaustytus krapus. Pagal skonį pagardinti druska bei pipirais ir viską sumaišyti su majonezu.
2.
Paruoštą įdarą dėti į valgomus krepšelius arba šaukštelius. Aš naudojau pirktinius, bet turint laiko, krepšelių galima išsikepti ir naminių :) Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Brigita
2020-01-13 12:53
Patiko receptas, bet ant juodos duonos skaniau. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital