Užkandėlė su burokėliais ir grūdėtaja varške

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Užkandėlė su burokėliais ir grūdėtaja varške
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Juodos VMG duonos,
100 g grūdėtosios varškės,
100 g virtų burokėlių,
2 šaukštų miltų,
Aliejaus kepimui,
1 nedidelio svogūno,
3 šaukštų balzamiko acto,
Saujos gražgarstės lapų,
Druskos,
Grūstų juodųjų pipirų,
Rožinių pipirų.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlių riekeles pavolioti miltuose ir apskrudinti iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje. Pakepinti žiedais pjaustytą svogūną. Burokėlius ir svogūną apipilti balzamiko actu, pasūdyti ir berti juodųjų pipirų.
Ant duonos tepti grūdėtąją varškę, dėti burokėlius, svogūną, gražgarstes, apibarstyti rožiniais pipirais. Skanaus!
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital