Užkandėlė su baklažanais ir fetos sūriu

AUTORIUS:
FINN CRISP
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Užkandėlė su baklažanais ir fetos sūriu
Autorius apie receptą: Nustebinkite savo vakarėlio svečius šiuo itin lengvu užkandžiu arba palepinkite save gardžiu sumuštiniu! Nustebinkite savo vakarėlio svečius šiuo itin lengvu užkandžiu arba palepinkite save gardžiu sumuštiniu! FINN CRISP
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai ruginių paplotėlių (naudojome Finn Crisp)
1/4 vieneto baklažanų
100 gramų fetos sūrio
8 vienetai alyvuogių (be kauliukų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Supjaustykite baklažaną griežinėliais ir pakepinkite ant griliaus, grilio ar paprastos keptuvės. Jei kepsite keptuvėje, reikės trupučio aliejaus. Apkepkite iš abiejų pusių, aukštoje kaitroje, kol apskrus.
2.
Sutrupinkite 2/3 fetos sūrio ant paplotėlių.
3.
Uždėkite kepintą baklažano griežinėlį ant paplotėlio, užberkite dar fetos sūrio ir pjaustytų alyvuogių. Laikas patiekti!
AUTORIUS: FINN CRISP
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital