Užkandėlė prie alaus

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Užkandėlė prie alaus
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 šaukštas sviesto arba alyvuogių aliejaus,
2 stiklinės virtų avinžirnių (gerai nusausintų),
1 stiklinė supjaustyto poro,
1 skiltelė spausto česnako,
1 citrinos žievelė,
Duona kelios riekelės;
rūkytas sūris pagal skonį;
rūkytos dešrelės kelios;
juodos alyvuogės sauja.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi suberkite avinžirnius. Vis pamaišydami kepinkite ant didelės ugnies, kol pagels. Suberkite porą, kaitinkite, kol jis švelniai parus (7-10 min). Paskutinę minutę suberkite česnaką ir citrinos žievelę. Nukelkite nuo ugnies. Kol avinžirniai vės, pakepinkite duoną kubeliais bei dešreles griežinėliais. Prieš patiekiant, sumaišykite avinžirnius su duona, rūkyto sūrio kubeliais, dešrelėmis ir juodomis alyvuogėmis. Skanaus:)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital