Užgavėnių spurgos

AUTORIUS:
Lijana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Užgavėnių spurgos
Autorius apie receptą: Labai skanios ir minkštos varškės spurgytės. Labai skanios ir minkštos varškės spurgytės. Lijana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas varškės
550 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
180 gramų cukraus
1 šaukštelis sodos
1 šaukštelis acto
pagal poreikį aliejaus
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sumaišykite varškę su cukrumi ir kiaušiniais.
2.
Sodą suberkite į dubenėlį su actu.
3.
Į varškės masę supilkite sodos ir acto mišinį, tada įberkite miltus. Viską gerai išmaišykite.
4.
Gnybkite masės ir delnais suformuokite rutuliukus. Spurgas kepkite įkaitintame aliejuje, kuris apsemtų spurgas.
5.
Iš aliejaus spurgas išgriebti kiaurasamčiu ir dėti ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių.
6.
Truputį pravėsusias varškės spurgas apibarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Lijana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital