Uzbekiški virtinukai Mantai su mėsos įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Virtinukai Mantai su mėsa
Virtinukai Mantai su mėsa
Virtinukai Mantai su mėsa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
3 stiklinės miltų
150 mililitrų vandens
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
0.5 šaukštelio druskos
1 žiupsnelis cukraus
Įdarui:
300 gramų kiaulienos
100 gramų kopūstų
1 vienetas svogūnų
2 šaukšteliai majonezo (arba jogurto)
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinį, įpilti vandens, aliejaus, įberti druską, išmaišyti, įberti miltus ir užminkyti tešlą. Dėti į šaldytuvą 1 valandai, kad tešla "pailsėtų".
2.
Mėsą, svogūną, česnaką, kopūstą sumalti mėsmale, suberti druską ir pipirus, įdėti majonezo, viską išmaišyti ir formuoti virtinius. Kaip formuoti parodyta nuotraukoje.
3.
Virti garpuodyje 20 - 30 minučių, priklausomai nuo virtinių dydžio ir tešlos storio. Jei po 20 minučių jau atrodo išvirę, reikėtų vieną išimti, prapjauti iį įvertinti, ar dar reikia virti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital