Upėtakis su žirnelių piurė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Upėtakis su žirnelių piurė
Upėtakis su žirnelių piurė
Upėtakis su žirnelių piurė
Autorius apie receptą: Man labai įdomu, kokią žuvį jūs mėgstate ir kaip ją ruošite šventėms? Pasidalinkite savo idėjomis. Man labai įdomu, kokią žuvį jūs mėgstate ir kaip ją ruošite šventėms? Pasidalinkite savo idėjomis. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai upėtakio (pjausnių)
pagal skonį druskos
1 šaukštelis citrininių pipirų
Garnyrui:
300 gramų žaliųjų žirnelių
100 mililitrų grietinėlės
1 šaukštas sviesto
1 skiltelė česnako (smulkintos)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Pabarstymui:
pagal poreikį sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Upėtakį nuplauname, nuvalome žvynus. Pabarstome druska, pipirais.
2.
Kepame iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje ir 10 – 15 min.
3.
Garnyrui prikaistuvyje ištirpiname sviestą. Pakepiname smulkintą česnaką. Suberiame žirnelius, supilame grietinėlę, pabarstome druska ir pipirais. Pakaitiname, kol žirneliai suminkštės.
4.
Sutriname maisto smulkintuvu. Aš dar pertryniau per sietelį, kad masė būtų vientisa.
5.
Į lėkštes dedame žirnelių piurė, ant viršaus po žuvies gabalėlį. Pabarstome sezamo sėklomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital