Upėtakis su raugintais kopūstais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Upėtakis su raugintais kopūstais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Upėtakių filė : 1-2 vnt.
Citrinų sultys : 1/2 l
Rauginti kopūstai : 1/2 kg
Kadagio uogos : šiek tiek
Baltasis vynas : šiek tiek
Druska : pagal skonį
Pipirai : pagal skonį
Cukrus : pagal skonį
Žuvies sultinys : 1 puodelis
Plakta grietinėlė : 1/8 l
Garstyčios : 2-3 šaukšteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Filė supjaustykite į aštuonias dalis ir apšlakstykite citrinos sultimis.Raugintus kopūstus smulkiai supjaustykite.Tada sumeskite uogas, supilkite vyną, įberkite druskos, pipirų ir cukraus.Visus produktus sumaišykite ir troškinkite puode. Žuvį pagardinkite.Sumaišykite su raugintais kopūstais.Įpilkite 100 g žuvies sultinio ir kepkite uždengė orkaitėje 12 minučių.Plaktą grietinėlę pašildykite, kad suskystėtų.Supilkite likusią žuvų sultinio dalį ir palaukite, kol mėsa sutirštės.Sudėkite garstyčias, įberkite druskos, pipirų ir truputį cukraus pagal skonį.Žuvį ir raugintus kopūstus patiekite su padažu.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital