Upėtakis su pievagrybiais

AUTORIUS:
Asta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Upėtakis su pievagrybiais
Upėtakis su pievagrybiais
Upėtakis su pievagrybiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 vnt upėtakio
1 citrina
Prieskoniai
100 g ryžių
pipirai
200g pievagrybių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Upėtakį nuvalome, supjaustome gabalėliais, išspaudžiame citriną, barstome pipirus ir Vegeta Natur prieskoniais, gerai viską išmaišome ir kelias valandas paliekame marinuotis. Kepame gerai įkaitintoje keptuvėje. Kai viena žuvies pusė iškepa, apverčiame ir kartu dedame pievagrybius. Kol kepame žuvį, nepamirškite ir ryžių išsivirti. Paprasta pasigaminti, bet labai skanu.
AUTORIUS: Asta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Hab
2019-03-03 12:28
Kas per durne idejo...
ATSAKYTI
Eglė
2018-12-11 16:28
ant ko kepate?? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital