Upėtakis su mėlynių padažu

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Upėtakis su mėlynių padažu
Upėtakis su mėlynių padažu
Upėtakis su mėlynių padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 upėtakio gabaliukai be odelės;
2 šaukštai lydyto sviesto;
100 g mėlynių uogienės;
ketvirtadalis smulkinto svogūno;
2 skiltelės česnako;
1 šaukštelis džiovintų čiobrelių;
1 šaukštelis garstyčių;
Druska ir pipirai pagal skonį;
petražolių papuošimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodelį sukrečiam mėlynių uogienę, smulkintus svogūnus ir česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišant užvirinti. Upėtakio gabaliukus pabarstyti druska ir pipirais, išdėlioti sviestu pateptoje skardoje ir abi puses kepame po 7 minutes. Upėtakį dėti ant lėkštės, užpilti mėlynių padažu, patiekti su ryžiais. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital