Upėtakis su citrina

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Upėtakis su citrina
Upėtakis su citrina
Upėtakis su citrina
Autorius apie receptą: Upėtakis pietums - mano Kamilės prašymu. Džiaugiuosi, kad žuvį noriai valgo ir mano vaikai. O aš taip pat jos niekad neatsisakau. O dabar ypatingai vėl daugiau valgysime žuvies, Upėtakis pietums - mano Kamilės prašymu. Džiaugiuosi, kad žuvį noriai valgo ir mano vaikai. O aš taip pat jos niekad neatsisakau. O dabar ypatingai vėl daugiau valgysime žuvies, nes prasidėjo adventas. Aš laikausi tradicijų ir siekiu jas perduoti ir savo vaikams, taip kaip perdavė jas man močiutė ir mama. Nes tradicijos gyvos tol, kol mes patys jų laikysimės. Prie kepto upėtakio su citrina pateikiau daržovių garnyro. Ir nereikėjo daugiau nei bulvių, nei duonos. Tiesiog žuvis su daug daug daržovių. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų upėtakio (vaivorykštinio, 4 gabalėlių)
4 griežinėliai citrinų
1 šaukštelis citrininių pipirų
1 šaukštelis persilado prieskonių
pagal skonį druskos
Garnyrui:
1 vienetas poro
2 vienetai morkų
200 gramų moliūgų
1 sauja šparaginių pupelių
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Upėtakį pabarstome druska, pipirais, prieskoniais.
2.
Į kepimo indą dedame po griežinėlį citrinos. Ant jos uždedame po gabalėlį žuvies.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
4.
Garnyrui moliūgą ir česnaką nulupame, morkas nuskutame.
5.
Česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais, porą griežinėliais, moliūgą plonais pailgais gabalėliais, morką supjaustome daržovių skustuku plonomis juostelėmis.
6.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame porą, česnaką ir pakepiname, kol pasklis aromatas. Sudedame šparagines pupeles ir pakepiname keletą minučių. Vėliau sudedame morkas ir moliūgą, pakaitiname, kol daržovės šiek tiek suminkštės, bet dar liks traškios. Pabarstome druska, pipirais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital