Orkaitėje keptas upėtakis su medumi

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Orkaitėje keptas upėtakis su medumi
Orkaitėje keptas upėtakis su medumi
Orkaitėje keptas upėtakis su medumi
Autorius apie receptą: Žuvis yra mano mėgstama ir viena iš dažniausiai gaminamų patiekalų. Greita, lengva ir nieko daug galvoti nereikia. Bet kiek gi galima paprastai ruoštą žuvį valgyti? Reikia Žuvis yra mano mėgstama ir viena iš dažniausiai gaminamų patiekalų. Greita, lengva ir nieko daug galvoti nereikia. Bet kiek gi galima paprastai ruoštą žuvį valgyti? Reikia įvairovės. Tai va, išbandžiau kai ką naujo. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų upėtakio
3 skiltelės česnako
2 šaukštai medaus
2 šaukštai garstyčių
1 šaukštas aliejaus (+ šiek tiek kepimui)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Upėtakio filė pagardinkite druska bei pipirais.
2.
Keptuvėje su šlakeliu aliejaus iškepkite žuvį iš abiejų pusių.
3.
Česnako skilteles supjaustykite plonais griežinėliais.
4.
Iškepusią žuvį sudėkite į kepimui skirtą indą. Užberkite supjaustytus česnakus.
5.
Iš medaus, garstyčių ir aliejaus sumaišykite padažą ir užpilkite ant žuvies su česnakais.
6.
Kepkite 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min., kol padažas sušils ir pradės burbuliuoti. Tiekite iškart su norimu garnyru.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital