Upėtakis, įdarytas kepenėlėmis

AUTORIUS:
Saulė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Upėtakis, įdarytas kepenėlėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Upėtakis Keptos morkos su svogūnais kepenėlės Druska Pipirai Sviestas  
PARUOŠIMO BŪDAS:
Troškinti kepenėles 5 - 7 minutes. Tai padarius, jas susmulkinti, įdėti keptas morkas su svogūnais, druskytės, pipiriukų ir kapoti, kol pasidarys vientisa masė. Iš užpėtakio išimti pagrindinį kaulą ( stuburkaulį ), paberti šiek tiek pipirų ir druskos. Tada sudėti kepenėlių faršą ir kepti keptuvėje su sviestu. Kaip garnyras tinka ryžiai, bulvytės fri, bulvių košė.
AUTORIUS: Saulė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital