Upėtakis drebučiuose

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Upėtakis drebučiuose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 upėtakiai
400 g prieskoninių daržovių (be kopūstų)
3/4 stiklinės balto sauso vyno
8 šaukšteliai želatinos
1/2 šaukšto citrinos sulčių
kvapniųjų pipirų (Kvapieji pipirai)
cukraus
lauro lapų (Lauro lapas)
druskos
karčiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želatiną pamirkyti nedideliame šalto vandens kiekyje. Upėtakius išdoroti, nuplauti, pašlakstyti citrinos sultimis. Kiekvieną suvynioti ir susegti. Iš nuluptų ir šiaudeliais supjaustytų prieskoninių daržovių, panaudojus prieskonius, išvirti 2 stiklines nuoviro. Suvyniotas žuvis sudėti į nukoštą verdantį nuovirą. Virti apie 30 min., baigiant supilti vyną ir želatiną, užvirinti. Griebtuvu išimti žuvies gabalus, sudėti į salotinę arba dubenėlius, apdėti morkos, saliero ir petražolės gabalėliais, užpilti želatinos tirpalu. Palikti, kol sustings. Patiekiant papuošti petražolių lapeliais ir citrinos griežinėliais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital