Upėtakis drebučiuose

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Upėtakis drebučiuose
Upėtakis drebučiuose
Upėtakis drebučiuose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų upėtakio (kepto)
400 mililitrų žuvies sultinio (sūdyto)
1 pundelis petražolių
1 pundelis krapų
70 gramų želatinos
200 mililitrų vandens (karštas)
1 vienetas morkų (virtos)
100 gramų paprikos (kepta juostelėmis )
20 vienetų vyšninių pomidorų
8 šaukšteliai krienų (tarkuoti)
2 lapai salotų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Keptą upėtakio mėsą išskirstome nedideliais gabalėliais.
2.
Petražoles ir krapus supjaustome.
Morkas supjaustome griežinėliais.
Paprikas supjaustome mažais gabalėliais.
Vyšninius pomidorus supjaustome skiltelėmis.
3.
Į 200 ml karšto virinto vandens atsargiai maišydami supilame 70 g želatinos.
Maišome, kol ji ištirps.
4.
Žuvies sultinį pašildome ir supilame į jį tirpintą želatiną.
5.
Ant silikoninių formelių dugno dedame po kelias morkas, petražoles, krapus, upėtakio mėsą ir pomidorų skilteles.
6.
Viską užpilame sultiniu su želatina. Dedame į šaldytuvą 20 minučių.
7.
Išėmę iš šaldytuvo, silikonines formeles labai trumpam įmerkiame į karštą vandenį ir, atsargiai apvertę, ant lentelės išverčiame suformuotus drebučius. Puošiame salotomis, vyšniniais pomidorais ir krienais.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital