Upėtakio pyragas su brokoliais, sūriu ir daržovėmis

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Žuvies upėtakio pyragas
Žuvies upėtakio pyragas
Žuvies upėtakio pyragas
Autorius apie receptą: Labai skanus, ypač žuvies mylėtojams. Labai skanus, ypač žuvies mylėtojams. Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas upėtakio (išdarinėto, apie 500 g gryno svorio)
500 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos (naudojau šaldytą)
1 vienetas brokolių (nedidelio)
100 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
7 vienetai vyšninių pomidorų
1 sauja krapų (smulkintų)
1 sauja svogūnų laiškų (smulkintų)
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek sviesto
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kepimo indą patepame sviestu.
2.
Keptuvėje ant šiek tiek aliejaus (arba sviesto) pakepiname smulkiai pjaustytą svogūną ir stambiai tarkuotas morkas iki daržovės suminkštės.
3.
Upėtakį (be odos) supjaustome gabaliukais. Apibarstome druska ir pipirais.
4.
Brokolį išdaliname žiedynais ir sumaišome su smulkiai sukapotais krapais ir smulkintais svogūnų laiškais.
5.
Sluoksniuotą tešlą šiek tiek atitirpiname ir ja išklojame kepimo indą (šiek tiek tešlos pasiliekame pyrago viršui).
6.
Ant tešlos sluoksniuojame upėtakį, keptas daržoves, tarkuotą sūrį, perpus perpjautus pomidoriukus ir brokolio žiedynus.
7.
Ant viršaus dedame sluoksniuotos tešlos juosteles.
8.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą, kol pyrago viršus gražiai paruduos.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital