Uogų padažas desertams

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Uogų padažas desertams
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Braškės, ar mėlynės, avietės
Cukrus, pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Uogas pakapokite peiliu, apibarstykite cukrumi, palaukite kol paleis sultis. Pertrinkite per smulkų sietą ir užvirinkite. Pridėkite cukraus pagal skonį. Tinka naudot nebelabai gerai atrodančios uogos (bet ir ne sugedusios). Tikrai sueis su bet kokiais desertais - ledais, pyragais. Jei daug cukraus dėsite, laikysis nesugedusios šaldytuve tikrai ilgai.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Laura
2010-08-23 15:42
Smagu kad yra produktu kuriuos galima pasidaryti paciam namie o ne tik parduotuveje pirkti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital