Uogiene perteptas pyragas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Uogiene perteptas pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g sviesto arba margarino
600 g cukraus
12 kiaušinių
400 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai)
1 citrinos žievelė
1 stiklinė erškėtuogių uogienės (arba kitokios)
0,5 stiklinės susmulkintų lazdynų riešutų
aliejaus skardai patepti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsuktą iki baltumo sviestą (arba margariną) dedame po 1 trynį ir šaukštą cukraus. Nuolat sukame. Tada suberiame visą cukrų ir sukame iki purios masės. Sudedame citrinos žievelę, išplaktus baltymus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Viską atsargiai išmaišome, supilame į riebalais pateptą skardą, pabarstome riešutais ir kepame apie 40 min. Atvėsusį plokštainį perpjauname, pertepame uogiene ir supjaustome.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital