Ukrainietiški virtinukai su vyšniomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Ukrainietiški virtinukai su vyšniomis
Autorius apie receptą: Tokie virtinukai yra tradiciniai ir labai mėgiami Ukrainoje. Gamindama negalėjau įsivaizduoti, kad bus šitaip gardu! Tokie virtinukai yra tradiciniai ir labai mėgiami Ukrainoje. Gamindama negalėjau įsivaizduoti, kad bus šitaip gardu! Karina, Paprasta gaminti
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
Tešlai:
1 stiklinė miltų
0.5 stiklinės vandens
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
200 gramų vyšnių (naudojau šaldytas)
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Dedame vyšnias, cukrų ir krakmolą. Maišydami 5 minutes pakepiname. Vyšnios išliks savo formos ir turėsite šiek tiek tobulai gardaus skysčio apšlakstymui.
2.
Tešlos produktus išmaišome, dedame ant stalviršio ir gerai išminkome. Tešla turėtų būti minkšta, elastinga, bet nelipni.
3.
Iškočiojame tešlą.
4.
Su gan nemažu puodeliu/ stikline formuojame apskritimus.
5.
Dedame įdaro ir sulipiname. Kraštus vyniojame panašiai kaip kibinus.
6.
Dedame į pasūdytą verdantį vandenį. Kai iškyla paverdame dar 3 minutes.
Patarimai:
Virtinukų gaminimą galite pamatyti šiame video.
Matavimui naudojau 200ml stiklinę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital