Ukrainietiški virtinukai su braškėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Ukrainietiški virtinukai su braškėmis
Autorius apie receptą: Labai minkšti ir purūs.
Labai minkšti ir purūs.
Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
400 gramų miltų
250 mililitrų pieno (šilto)
1 šaukštas cukraus
3 gramai sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
300 gramų braškių
2 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai mieles ištirpinkite šiltame piene su cukrumi ir palikite 10 minučių, kad mielės suaktyvėtų. Į mielių masę suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Suformuokite rutulį ir palikite kilti šiltoje vietoje apie 20 minučių.
2.
Įdarui smulkiai supjaustytas braškes sumaišykite su cukrumi. Į atskirą dubenį išpilkite susikaupusias braškių sultis.
3.
Iš tešlos iškočiokite ploną lakštą. Stikline išspauskite apskritimus, ant kiekvieno dėkite po šaukštą įdaro, sulenkite pusiau ir tešlos kraštus užspauskite. Išvirkite garų vonelėje.
4.
Perdėkite į lėkštę ir užpilkite braškių sultimis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital